Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Vill du tjäna pengar på dina sociala medier?

Jag håller just nu på att starta en bloggportal tillsammans med 4 andra delägare och vi kommer då att rekrytera bloggare, instagrammare, youtubers och snapchattare.

För på alla dessa sociala medier så kan du tjäna enorma stora summor pengar. Jag var på en föreläsning på Google kontoret i Stockholm och där gick de igenom hur mycket influencer tjänar beroende på hur många följade de hade. Källorna kommer så klart från Veckans affärer då de är mest intresserade av hur det går för alla företagare.
Så här mycket tjänar en influencer i snitt för en kampanj om de har mellan 100 000 och 500 000 följare:
YouTube: 110 000 kr
Facebook: 55 000 kr
Instagram: 44 000 kr
Snapchat: 44 000 kr
Så här mycket tjänar en influencer i snitt för en kampanj om de har mellan 100 000 och 500 000 följare:
YouTube: 220 000 kr
Facebook: 110 000 kr
Instagram: 88 000 kr
Snapchat: 88 000 kr
Så här mycket tjänar en influencer i snitt för en kampanj om de har mellan 100 000 och 500 000 följare:
Hur
YouTube: 2.65 miljoner kronor
Facebook: 1.65 miljoner kronor
Instagram: 1.25 miljoner kronor
Snapchat: 1.25 miljoner
Som du ser så finns det massor av pengar att tjäna på sociala medier och vi hjälper våra bloggare att både nå en statistik samt att vi ger dem sponsrade inlägg så att de kan ta betalt för att marknadsföra olika företag.
Som bloggare ska du också redovisa alla dina sponsrade inlägg. Inte bara som bloggare utan med alla dina sociala medier. Detta är väldigt viktigt om du ska bli en seriös bloggare. Kanske kan du inte allt om skatter. Vill du lära dig mer om skatter? Du hittar mycket kunskap hos Björn Lundén som är ett kunskaps- och utbildningsföretag som sedan 1987 har förenklat företagande genom enkel information och praktiska verktyg inom områdena skatt, redovisning, personal och juridik. För du bör redovisa allt som du tjänar in och blir du en ännu större bloggare såsom jag är så kommer du behöva personal också i ditt stabb.

0 comments / Add your comment below

  1. Hej! Tycker det låter så spännande men ny bloggportal. Har själv varit i dem tankarna, då ingen lever helt upp till mina förväntningar. Men har nte kunskaperna. Spännande iaf, önskar er lycka till och hojta till sen om ni söker bloggare! Jag är intresserad! Som ni ser på min blogg är det mkt mode, inredning och livsstil (resor/vardag) 🙂

  2. Hej! Är intresserad av att blogga på eran nya portal! Min blogg idag går lite segt pga tidsbrist (som ni kan läsa på bloggen är jag beroende av att jobba hela tiden). OM jag skulle till en ny portal skulle jag utan tvekan gå all in på resebloggande!

    Lycka till!!

Lämna ett svar

Till startsidan