Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Jag älskar ljus

Jag går verkligen all-in

Nu på hästen och i vinter tänder jag hur mycket ljus som helt. Jag bara älskar ljus i alla former. Så fort jag märker att det börjar bli mörkt tänder jag ljus i det rummet.

Alla rum som vi befinner oss i på kvällarna har tända ljus i någon form. I vardagsrummet ska vi inte prata om det. Där finns det både värmeljus, luktljus och kronljus i ljusstakar och på fat.

Och nu har jag tagit fram mindre ljushållare som jag ställer på tre stycken trappsteg så det lyser upp fint när man går förbi. Hade jag ett större badrum på nedervåningen hade jag ställt in ljus där också. Men jag är rädd för att glömma dom när vi går och lägger oss.

Sen har jag faktiskt köpt flera ljus på Ica med timer som lyser i sex timmar och ställt ut i lyktor utanför huset. Det är så fint och dom fladdrar rätt bra. Och så behöver man inte tänka på dom. Man bara sätter på dom när man vill att dom ska börja lysa och så lyser dom i sex timmar och tänds efter tolv timmar igen. Hur smidigt som helst.

Lämna ett svar

Till startsidan