Allmän bröllopsguide

Dax för varmare kläder på nätterna

Kanske ska köpa pyjamas

Jag tycker om att gå upp på morgonen och sätta på mig min morgonrock och tofflor och gå och strosa lite innan det är dax för dusch och nya kläder.

Efter att barnen har åkte iväg till skolan så kan jag ta hand om mig själv på alla sätt jag vill.

Nått jag tycker om att sova i dom där tunna härliga linnen som finns.

Men nu hänger dom i garderoben på sina galgar  för jag får inte plats i dom längre.

Och nu när det börjar bli kallare så vill man ha lite varmare och mysigare att ta på sig när man går och lägger sig. Förut fanns det inte så mycket sånt att köpa, men nu finns det faktiskt en hel del att köpa i butikerna. Tom på Ica maxi såg jag ett jättefint set häromdagen när jag var där.

Mjukt skönt tyg som inte sitter åt någonstans – det är det som jag letar efter nu. Sen ett par härligt varma strumpors inte sitter åt. Då kan man krypa upp i soffan med en kopp varmt och bara njuta ett tag innan man tar tag i dagen.

Jag tror jag ska titta på nått mysigt till barnen också som dom kan ha och mysa i, speciellt till helgerna när vi har vår längre frukost tillsammans och njuter av morgonen.