Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Massor av böcker

En hel hög

När jag var liten läste mina föräldrar böcker för mig. Jag brukade krypa upp bredvid mamma och så satt vi där och läste tillsammans. Och när jag gick och la mig kunde jag bara ligga där och lyssna på när mamma eller pappa läste.

Det är något som jag vill att mina barn också ska få uppleva. Så i går åkte vi till biblioteket och så fick barnen titta runt. Visst har dom varit på bibliotek förut, men vissa bibliotek har varit stängda och vissa har varit öppna bara under vissa tider. Och då har barnen varit i skolan.

Vi kom hem med en hel hög med böcker och medans jag gjorde i ordning vår middag så satt barnen och tittade i böckerna. Det diskuterades, byttes och pekades på bilderna.

När allt lugnat sig så får dom själva säga till när dom vill att vi ska sitta tillsammans och titta och läsa i böckerna. Så får vi se när vi åker och byter böckerna mot några andra. Jag kanske tom ska låna några böcker själv. Nått som jag vill läsa om och fastna i.

Lämna ett svar

Till startsidan