Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Ibland blir det inte som planerat

Alla dagar kan inte vara bra

I dag vaknade jag med huvudvärk och gick direkt till skåpet och svalde en tablett. Nu skulle jag hinna både vakna, bli av med huvudvärken och hinna ta en kopp kaffe innan familjen vakande. Trodde jag !

När jag öppnade kylskåpet ramlade mjölken ut på golvet rätt över mina fötter och hela golvet. Villen underbar morgon. Det var bara att hämta moppen efter att jag torkat upp mjölken och sköljt av fötterna.

Nu gällde det att andas ut en stund innan jag gick upp och väckte familjen med en kopp kaffe.

Inte som planerat

Sen har dagen bara fortsatt i samma takt. Ingenting har gått som jag velat och jag kröp tom ner under täcket en stund när alla försvunnit ut från huset.

Efter en stunds vila och lite sömn tassade jag försiktigt upp från sängen. Nu gällde det att börja om denna dag även om det gått några timmar.

Ingenting mer hände under dagen, men jag kom inte igång med någonting och bestämde mig för att jag skulle ta en “Day-off” och bara va.

Att krypa upp i soffan med ett täcke, sätta på en film med en ostsmörgås och ett glas juice var jättelänge sedan jag gjorde. Och oj så gott och skönt det var.

Lämna ett svar

Till startsidan