Allmän bröllopsguide

Mitt i veckan

Vi har infört en mat- och bakdag med barnen

Det finns ju så många matprogram på många kanaler på tv och i skolan så pratar dom ibland om vad som är viktigt att äta. Så nu kommer det en massa olika frågor från barnen. Ibland är dom lätta att svara på, men ibland får man faktiskt googla för att man inte ska ge dom fel information. Men det är bara kul för då lär man sig nått nytt själv också.

Så vi bestämde oss att på tisdagar eller onsdagar ska vi ha en mat eller bakdag med barnen.

Och den här veckan blev det tisdag för barnen var så uppspelta över den här dagen som bara är deras. Dom får vara med och bestämma vad dom vill göra och vad vi ska äta. Sen får dom också lära sig lite om det vi lagar. Riktigt kul faktiskt.

Så igår ville barnen börja med något lätt och ville prova att baka scones. Och vi gjorde efter konstens alla regler då alla ville genast sätta fart. Fram med recept och vad vi behövde INNAN alla började slita i mjölpaket och slevar.

Det som fortfarande sitter i hos barnen är att när allt var framplockat rusade dom till toaletten och tvättade händerna. Alltid något !

Så nu hoppas jag att den här dagen kommer att hålla i sig och vi kan göra den varje vecka.