Inlägg

Nu bjuder jag mina bloggläsare på gratis Hotellnattning!

Låter det konstigt i dina öron att jag som Bloggsessan tänker bjuda mina bloggläsare på gratis hotellnattning? Varför skulle inte jag kunna bjuda er på en gratis hotellnattning när ni är så trogna läsare och ständigt finns här för mig?
Låter det för bra för att vara sann i era öron? Det är dessutom ännu bättre än bara gratis hotellnattning. Detta företag har hemelektronik samt hem & fritidsprodukter till rätt pris. För att ni ska kunna få gratis Hotellövernattning så finns det några roliga och enkla villkor som vem som är svåra att motstå om man är en shoppande bloggare.
En nedan miniskylskåp finns att köpa och en sådan skulle jag vilja ha i varenda rum i min lägenhet.
Gratis hotellövernattning för två

Erbjudandet gäller två personer på något av de herrgårdshotell eller SPA som ingår i kampanjen.

Du kan välja fritt från hotellen som finns från Skåne i söder till Norrland i norr.

Du kontaktar själv önskat hotell och uppge ditt värdebevis vid bokningen.

Hotellövernattningen löses in vid incheckning med hjälp av värdebeviset.
Frukost och middag ingår inte i värdechecken.

För alla behöver vi elektronik av olika slag så varför inte shoppa för endast 1 000 kr och sedan kunna sova gratis på hotellet. Jag tycker att detta är en fantastisk rolig och kreativ idé från företaget. Känns lite som om man hälsa på jultomten mitt i sommaren.