Inlägg

Gör som kungligheterna vaccinera dig inför semestern

Visste ni om att kungafamiljen vaccineras sig året runt eftersom de reser utomlands året runt?
Många tror att kungligheter vaccinerar sig bara när de ska på sommar semester utomlands. Det stämmer ej för de vaccinerar sig året runt. För som ni vet så sträcker sig deras kalender över hela året. Vill du också vaccinera dig året runt och kanske jobbar som diplomat. Då kan du vända dig till Svea vaccin grundades 2005 på Sveavägen 16 i Stockholm. Svea vaccin 13 mottagningar i Stockholmsområdet och två i Malmö. Detta gör att väntetiden är otroligt kort för dig som patient. Hur bekvämt är inte det att slippa boka tid för de tar säkert emot drop in.  Den senaste mottagningen finns utanför Farsta centrum.

På Stockholms Centralstation, erbjuder vi både vaccination och lättare akutsjukvård. Hur bekvämt är inte det att när du ska ta tåget till Arlanda så tar du din vaccin strax innan resan. Du har ju även akutsjukvård och där kan få möjlighet att få en extra behandling innan din resa. De borde även öppna en på Arlanda inom kort anser jag personligen. Ett tips till Svea vaccin att de bör öppna en mottagning på Arlanda strax intill Sky city.
I juni 2017 öppnar vi ytterligare en mottagning i Örebro för alla er som bor i Örebro så blir detta bekvämt.

Det känns tryggt att veta att de har på sina mottagningarna är specialistläkare och sjuksköterskor med särskild kompetens för att ge reserådgivning och vaccinering av vuxna och barn inför resor till utlandet. De utför också vaccinering mot TBE, Influensa, Gula febern inklusive intyg för äldre samt utfärdar recept på malariaprofylax.