Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Planera helgdagar

Lite att planera framåt

När sommaren är slut börjar man plocka undan allt utomhus som inte ska stå framme i regn och rusk. Sen tar man det lugnt ett tag, men nu kan man faktiskt börja planera heldagar som kommer.

Jag tänker planera vår halloween och höstlov. Och varför inte redan nu börja planera lite inför julen när man ändå håller på. Överallt ser man ju ändå både julsaker och annonser i tidningar om allt som har med julen att göra.

Planera

I dag är det många som planerar allt på datorn och jag använder datorn till mycket jag också. Men när det gäller sånna här saker så tycker jag om att använda papper och penna. Man ser allt, man kan stryka och dra pilar och man ser vad man strukit.

Visst kan man göra det på en dator också. Men det är inte samma sak. Men jag kanske har blivit gammalmodig.

Det är faktiskt samma sak med almanackan. Jag skriver i det viktigaste i min kalender i mobilen så att jag har med mig om jag behöver titta när jag är någonstans. Men i en vanlig hederlig almanacka skriver jag i så mycket mer. Och idag finns det så fina som man kan beställa precis som man själv vill ha den. Och det är snart dax att beställa en ny inför nästa år.

 

Lämna ett svar

Till startsidan