Allmän bröllopsguide

Bloggschema för denna vecka

Jag brukar skriva ner allt i min kalender för att aldrig missa något som gäller bloggen.
Denna vecka ser min bloggschema ut följande:
Onsdag: Forumgallerian i Uppsala har fest för alla som jobbar i gallerian på takvåningen och jag kommer närvara. Tjejerna som jobbar på Beautyshop kommer och de förväntar sig att jag ska dyka upp.
Torsdag: Åka till Kista Gallerian för att ta bilder till bloggen och äta god mat i Foodcourt
Fredag: Panos Emporio bjuder in mig till sitt årliga event. Innan kommer jag träffa honom för att intervjua honom för tidningen Veckomagasinet.
Lördag: Packa
Söndag: Åka till ett fint hotell i Aten som är sponsrat då jag är bloggare
Om jag inte skulle skriva ner allt detta i min kalender skulle jag totalt missa allt. Därför använder jag mig av en kalender från Kalenderkungen som erbjuder anteckningsböcker, dagböcker, möjligheten att trycka egna kalender. Många bloggare brukar köra en sådan här bloggschema i början av veckan, men jag gör det mitt i denna gång.
Filmen Lyrro och Champange inbjudan
Jag har även andra projekt på gång som jag inte hinner med och det är att intervjua kändisar för filmen LYRRO UT&INVANDRARNA i närvaro av regissör och manusförfattare Peter Dalle tillsammans med skådespelare Suzanne Reuter, Johan Ulveson, Björn Gustafsson, Nour El Refai, Claes Månsson samt producent Patrick Ryborn. Då skickar jag en korrespondent som gör jobbet åt mig.
Samt så är jag inbjuden till antastisk provning med Champagne Palmer på måndag och även där skickar jag en korrespondent för min blogg. Det gäller att inte missa något och vara med i svängarna. För att hinna och dublicera sig själv genom korrespondenter så är det av stor vikt att använda sig av en kalender från just Kalenderkungen. Lycka till kära bloggläsare med mina tips som är guld värda.