Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Men hur gott är det ?!

Min period just nu

Hur gott är det inte med äpplen ?! Just nu finns det så mycket goda äpplen både i affärerna och i trädgårdarna. Och just nu har jg kommit in i en period och bara vill ha det till allt.

Just nu har jag äpplen i mer saker än vad jag haft förut. Att tärna ner äpplen i sallad är så himla gott. Men för att dom inte ska bli bruna så måste man pressa över lite citron. Och det gör det ännu godare.

Sen finns det ju hur många recept som helst på äppelkaka som man kan testa. Eller varför inte slänga in halva äpplen i ugnen med lite toppingar på.

Vad gör ni med era äpplen  ? Chutney, marmelad, saft, grillade, stekta ?

Gunga i en hängmatta i din trädgård

Man ska äta äpplen och gunga i lung och ro på en hängmatta online och beställ hem en du också. Alla har rätt till att koppla av på en hängmatta och känna att de verkligen kopplar av. Hur många av oss är inte redan stressade och behöver mer tid för oss själva. Du hittar fler sidor på nätet här om du vill beställa olika modeller. Du kan även beställa en åt din katt och en åt din hund. Dina husdjur behöver också koppla av med en riktig bra hängmatta nu när hösten närmar sig och man bara blir tröttare.

https://www.hangmattaonline.se/

https://www.hangmattabutik.se/

https://www.hangmattashop.se/

Du behöver inte bara plocka äpplen för att koppla av på en hängmatta du kan även plocka päron eller kvitten. Alla dessa olika stenfrukter är goda om man tål dem. Sedan glöm inte att göra en god äppelpaj av dem och lägg på lite sirap och vaniljsås så att du verkligen kan njuta av hösten och dessa goda frukter. För frukter är inte bara goda de är nyttiga också.

1 comment / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan