Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Dax att packa ?

Det är kanske dax att börja planera

Snart är det dax och då gäller det att ha med sig det som man vill ha. Så det kanske är dax att packa och planera sin väska ?!

Man vet ju inte hur länge man kommer att vara på förlossningen och det finns inget värre om man inte har med sig det man vill ha. Då blir i alla fall jag tokig.

packa

Packa

Det allra första jag ska ta fram och står först på min lista och som jag bara måste ha med mig är ett par sköna byxor och större tröja. Inget ska sitta åt någonstans vare sig det gäller byxor eller tröja. Man vet ju aldrig hur magen känns och tröjan ska man ju lätt kunna amma i efteråt.

Nått som jag glömt tidigare är sånna där inlägg man kan lägga i bh’n ifall mjölken bara rinner till helt plötsligt. Man tror ju faktiskt inte att det ska komma förrän man kommer hem, men nu är det mitt tredje barn. Och mjölken kommer fortare och fortare då kroppen vet hur den ska reagera.

Alla har vi våra cravings och jag älskar mjukt godis i rött och orange. Den påsen står redan färdig och jag har tom gömt den så ingen hittar den. För den är verkligen tabu för alla utom mig. Men jag måste nog åka iväg imorgon och köpa lite mer för jag har varit där och smånallat lite. Man vill ju ha färskt med sig.

Ja, vad ska man ha med sig mer ?! Lite barnkläder blir det självklart, men när det gäller till mig själv blir det mina tjockare strumpor som nästan går upp till knäna. Om jag kommer att vara kvar några timmar så vill jag kunna gå ut i korridorerna och gå och då är ett par varma, mjuka strumpor det bästa. Jag tänker inte snubbla omkring i ett par tofflor igen.

Lämna ett svar

Till startsidan