Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Mina planer när jag har fött min 3:e barn

Jag är just nu gravid med mitt tredje barn och då har jag planer på vad jag ska göra.

När man är gravid så kanske man inte ska skjuta själv med ett luftgevär för man kan då bli lite rädd av ljudet. Man ska ha med sig någon som kan skjuta i stället så man slipper bli rädd och kan hålla för öronen. Jag ska när jag har fött mitt barn åka ut för att testa skjuta med luftgevär själv. Jag kommer givetvis inte ta med någon bebis för jag tror nog att det är bäst för bebisen att stanna hemma.

Jag har många planer på vad jag kommer mer göra när jag är mamma ledig för jag kommer bli det snart. Jag har knappt några veckor kvar till förlossning.

Många i min släkt är på väg att föda just nu så alla får stå på turlista för att komma fram på BB. När vi alla har fött ska vi samlas allihopa och fira detta. Det firas bäst om alla lämnar sina barn hemma och åker ut i skogen för att campa eller skjuta någon älg eller liknande.

Sedan på kvällen kan man grilla älgen man har fångat och frysa inte det som blir över. Det är väldigt gott med älg, lamm och svin om man grillar det samma dag som man fångar dem. Att fånga en vildsvin är roligt och att skjuta dem för att sedan grilla dem samma dag är en dröm.

Det finns kurser man kan gå om man vill lära sig mer om boskap för att veta hur man hanterar kött. Finns även kurser att gå för att lära sig mer om matlagning. Du behöver ej vara en utbildad kock för att laga bästa måltiderna. Det räcker att du går någon matlagningskurs här och lite där för att bli en stjärna i köket.

Lämna ett svar

Till startsidan