Inlägg

Fina underkläder

Sponsrat inlägg i samarbete med Vuxenkul

Kvinnliga underkläder

Vem tycker inte om kvinnliga underkläder ?! Att få sätta på sig något som man känner sig snygg och lite sexig i för sin partner. Men man behöver ju inte bara vara fin för sin partner utan också känna sig snygg för sig själv.

Underkläder

Jag har hittat jättefina underkläder hos vuxenkul. Och jag fastnade för denna vita på en gång.

underkläder

 

Vuxenkul

Vuxenkul har inte bara fina underkläder utan mycket annat också. Här finns också andra kläder till både tjejer och killar, partnerspel och mycket mer.

Och när du beställer härifrån så behöver du inte vara orolig för att någon ska se vart paketet kommer ifrån då allt levereras i diskreta paket i vitt eller brunt. Så du hämtar lätt ut ditt paket hos ditt ombud.

Dessutom har dom snabba leveranser och fri frakt om du beställer över 399 kronor.

Du betalar lätt via Klarna eller med swish och vill du ha deras nyhetsbrev så lämnar du din mailadress på sidan. Då får du info om allt som kommer in och deras kampanjer.

Dofter

Tycker du om dofter ? Här finns det dofter till både dig och din partner. Det kan ju bli en speciell present till hen, eller också en present i form av massageolja, massageljus, spel till någon som fyller år. För ibland kan det ju vara riktigt svårt att hitta den perfekta presenten.

En eau de toilette med feromer är ett exempel som jag hittade som du kan ge till din manliga partner.

Göteborg

Behöver du hjälp eller vill fråga något om någon produkt så finns både telefonnummer och mail på vuxenkul’s sida.

Och bor du i Göteborg finns det tre stycken butiker som du kan besöka. Där kan du se alla produkter och lukta och känna på dom innan du bestämmer dig för vad du ska handla.