Allmän bröllopsguide

Köksmaskiner

Som ni vet så älskar jag köksmaskiner i alla former. Även om vi har kock och hjälp av många slag så kan jag ställa mig i köket och antingen baka eller laga någon mat jag är sugen på.

Och i helgen hittade jag en utav våra köksmaskiner långt in i ett skåp. Jag tog fram den och såg att det var en bakmaskin. Den var det länge sen jag köpte eller använde så nu tänkte jag passa på. Men eftersom det var så länge sen jag använde den så fick jag göra ett litet bröd först för att se.
Instruktionsboken togs fram och jag satte igång och hällde ner allt i maskinen. Valde program och färg på brödet och så startade jag den. Maskinen satte igång och snurra och jag gjorde annat under tiden som den arbetade. Det skulle ju ta nästan 3 timmar för att få ett nybakt bröd.
Helt plötsligt så hör jag ett rassel och sen så dog maskinen. Den gick sönder bara så där och jag har inte en aning om vad som hände. Men nu åker den iväg till återvinningscentralen och jag får baka för hand.