Inlägg

Tjockare hår

Ett friskt och härligt hår

Vi tycker alla om olika längder och färger på hår. Eller om det ska vara lockigt eller kort. Och det beror ju på vad man har för slags hår eller också var man kommer ifrån.
Det finns många kvinnor som skulle vilja ha det där tjockare håret som man ofta ser på reklam, tv eller när man är ute på stan. Och vad gör man då för att få det där håret som man så gärna vill ha ?! För många år sen ville man inte erkänna att man varit och fixat till sitt hår, men idag är det många tjejer och kvinnor som både visar och berättar att dom lagt in löshår. Det är inget konstigt idag.
Så varför inte testa löshår du också ?
Löshår
I dag är det mycket lättare att köpa löshår och dessutom sätta i det själv. I bland kanske man behöver ha hjälp av någon bekant för att man inte når längst bak, men du behöver inte gå till en salong och sätta i det.
Dessutom finns det många olika sätt att sätta i ditt löshår idag. Pozehair har löshår i många olika färger och vet du inte vilken färg som passar dig finns det olika sätt att få hjälp med det. Antingen skickar du en bild på ditt hår till deras mail och du får hjälp utav deras frisörer. Eller så lånar du hem en färgring där du kan se färgerna mot ditt hår.
När du sen ska välja vilket sätt du vill sätta in ditt hår kan du välja mellan olika insättningar. Du kanske vill kunna ta ut ditt hår efter en kväll på stan. Då är valet du ska ta clips. Du sätter lätt i dom och kan ta ut dom när du går och lägger dig.
Sen finns det fler olika val du kan göra beroende på hur mycket jobb du själv vill lägga ner på insättningen, vilket hår du har och vad du vill göra. Alla stilar och hur du gör finns bra förklarat på Pozehair’s sida. Och behöver du råd och hjälp finns det både mail och telefonnummer på sidan så att du kan prata med en erfaren frisör som kan hjälpa dig.