Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Hur går det med ditt körkort

Körkortsdröm

Att ta körkort är en dröm för många men det kan också kosta en del. Att ta körlektioner och gå på körskola och lära sig allt man behöver kan också ta tid. Och ibland är det svårt att sätta av just den tiden.

Men om du övningskör med någon i familjen eller en bekant kan du träna på allt annat digitalt. Glöm inte bara på att ta reda på allt du behöver göra när du övningskör hemma när du inte kör på en körskola. 

Körkort 

Men när du kommit så långt att du övningskör måste du också lära sig allt som har med skyltar, regler och hur du ska bete dig i trafiken. Och det gör du enkelt genom att ladda ner Teoricentralens app i din telefon och eller din dator. 

 

Då kan du träna och plugga på allt du behöver för att kunna ta ditt körkort. Och du kan dessutom göra det i din egna takt. 

Här finns all information du behöver och du kan lära dig allt om alla andra trafikanter som finns ute i trafiken. När du behöver släppa över en cyklist eller om det är du eller någon annan som ska köra först. 

Dessutom finns det bilder på alla vägskyltar så att du lär dig vad dom betyder. För händer det något så kommer dom att spela en stor skillnad vems felet är. 

Du får information, frågor, svar och statistik på allt du gör och att bli medlem är gratis. 

All information som finns på sidan är skrivet och informerat från körskolelärare och uppdateras hela tiden så att all aktuell info finns.

Har du frågor om ditt körkort eller några svar du fått från dina tester är det lätt att chatta på sidan. Och dom som svarar där är också utbildade körskolelärare.

 

0 comments / Add your comment below

  1. Nu var det länge sedan jag tog körkortet,men jag vet jag vrålpluggade, hade på den tiden walkman och läste in alla frågor på den och gick meden dagarna i enda, en dam i tuben ojjade sig över mig, dom bara lyssnar på musik! Oh jag gav henne lurarna, vad förvånad hon blev, hoppas det går bra:)

Lämna ett svar

Till startsidan