Inlägg

Lite förnyelser

Sponsrat inlägg i samarbete med K3 Måleri
Visst är det underbart med lite förnyelser hemma. Att få köpa ny inredning, eller varför inte bara några nya kuddar att lägga i soffan. Och helt plötsligt ser du att du har ändrat stilen i ditt rum och vissa saker passar bara inte in längre. Som tex färgerna på dina väggar.
Att stå och slipa en vägg där din tapet varit är tidskrävande och ingenting som du har lust att göra själv. Och du har inte den tiden heller. Dessutom vet du inte vad det är du ska använda för att få det så där bra som du vill att det ska bli.
Men det finns experter som kan hjälpa dig från början till slut. Och har du svårt att bestämma dig om du ska måla dina väggar eller tapetsera kan du få hjälp av K3 Måleri. Dom jobbar i Stockholm med omnejd samt Uppsala.
Att få hjälp av nån som kan detta ut i fingerspetsarna gör också att det går mycket snabbare och du slipper vänta på att få möblera ditt rum igen. Självklart beror det på hur stort rum du har som du behöver hjälp med. Men du slipper göra allt själv då det skulle ta mycket längre tid.
Tänk dig bara att åka hemifrån på morgonen och när du kommer hem så har rummets gamla tapeter försvunnit, det är spacklat och slipat. Det är sånt jag gillar.
K3 Måleri har fasta priser som du får på en offert. Så du slipper oroa dig för att fakturan du får sedan blir högre än vad du först fick veta. Och har du inte använt ditt ROT-avdrag så säger du till så dras det av på din faktura. Du behöver inte ansöka om någonting själv.
Så vill du förnya i ditt rum tycker jag du ska kontakta K3 Måleri. Dom tapetserar inte bara utan gör alla slags måleriarbeten också. Både inomhus om du vill måla om ditt golv eller tak, men också om du vill byta färg på dina köksluckor eller annat i ditt hem.