Inlägg

Vår bil följer med överallt

Sponsrad inlägg i samarbete med dackskiftarna.se
Jag har nog förut berättat att vi i vår familj har en egen chaufför. Det är både en manlig och en kvinnlig chauför vi har som både hämtar och lämnar våra två döttrar. Samt också ser till att de har matsäck och rena kläder i vår bil. Samt så ser vi till att ha sommardäck så klart!
Vi har också minikyl i bilen för att de alltid ska ha tillgång till vatten och mellanmål. Ibland händer det att vi låter vår chaufför använda vår husvagn också. Detta om barnen är utomhus så ska de lätt kunna gå in och värma sig eller om de blir hungriga. I vår husvagn har vi allt.
Samt när jag och barnen tar långa promenader följer vår chafuför efter oss så att när vi blir trötta plockar de upp oss. Vi har 2 chaufförer en man och en kvinna som jobbar heltid.. För de sover också över flera dagar i sträck i bland. När de är hemma hos oss städar de och lagar mat. Så vi har fullt upp i vårt hus.
Vi är också noga med att byta däck på både husvagnen och alla våra bilar vi har hemma. Tex nu behöver man byta till sommardäck då det även är lag på det. Tänk att bo i ett varmt land då behöver man aldrig tänka på däcken. I länder som Sverige där årstiden verkligen skiftar så behöver man verkligen byta däck både sommardäck och vinterdäck.
Vi är måna om tryggheten för våra döttrar så vi är alltid ordentliga med att byta däck hos dackskiftarna.se De har de bästa märkena som du kan välja bland. De har också något som heter Däckhotell vilket lät spännande. Ni kan gå in på deras hemsida och surfa. Man kan också logga in och beställa hem däck. Ni kan även ringa dem om ni är osäkra på vad man ska köpa för att få de bästa råden.
Tänk på att inte låsa in djur och barn i bilen under sommaren. Man glömmer ofta det när man reser runt med bilen en varm het sommardag. Speciellt när man har djur så har vi sett att många låser in sina hundar i bilen för att äta. Ta med er hunden och ät på en uteservering så att ni slipper låsa in hunden. Eller så får ni resa i en husvagn så att hunden också får det bekvämt.