Inlägg

Jag minns min tid som student var rikast av alla studenter

Det är inte alltid lätt att veta vilken typ av kreditkort man behöver i sin vardag.

Jag minns min tid som student då jag upplevde att jag hade bäst ekonomi av alla i min årskurs. Jag ville aldrig skryta om pengar utan jag fick låtsas ha ett lika svårt och snålt liv som alla andra studenter. Jag vill helt enkelt inte att någon skulle bli avundsjuk på mig.
Tex är man student så finns det kreditkort som student som man varmt kan rekommendera.
Det finns nog inget värre än att umgås med folk som har det ekonomisk bra ställt som dessutom ska skryta om det. Tvärtom så tog jag bussen när alla andra också skulle ta bussen. Detta var enklast för att kunna få ha kvar sina barndomsvänner. För när man är från samma stad så är det oftast samma personer man möter även när man kliver in som en student på universitetet.
Jag minns också när jag var ännu yngre då hade vi flera bostäder i Stockholm. En bostad även där jag gick i skolan för att jag inte skulle ha långt hem. Ibland hände det t.o.m när vi skulle bada så hade vår chuafför med sig vår husvagn för att jag skulle slippa byta om bakom en buske eller något liknande.
När jag skulle äta behövde jag inte som de andra sitta runt vid en filt på marken. Jag klev in i vår lyx husvagn och fick äta vid bordet. Samt att vi hade kök, toa, sovplats ja allt ni kan tänka er fanns på plats. Jag behövde aldrig frysa om det började bli kallare. Jag kunde gå in och titta på tv eller bara sova om jag önskade det.
Vi hade ju kök med både kyl och frys så jag behövde inte stå i kö för att köpa glass. Jag hade min chauför med som också lagade mat medans jag badade. Det fanns glass godis ja allt jag kunde ösnka mig i husvagnen. Rena kläder schampo och badlakan.