Inlägg

Ibland behöver man akut lån till sitt företag

Sponsrat inlägg i samarbete med capcito.com
Tänk dig när man ska starta företag och behöver vissa saker i början för att ens komma i gång?
Tänk dig att du startar ett företag med eget varumräke. Du tänker då att du ska ha en s.k Dropshipping. Du kanske aldrig har aldrig hört ordet Dropshipping. Det innebär att du inte har ett eget lager. Du kommer överens med en leverantör om att sälja deras produkter. När du väl får in en kund så skcikas produkten direkt från leverantören direkt till din kund. Du kommer då behöva ett lån från Capcito.
Hur tar man betalt?
Du behöver inte ens tänka på hur man tar betalt utan det sköts via betalsystem.
Du kanske behöver en egen logga?
Det är när man behöver en egen logga och varumärke som det börjar kosta lite pengar. För att få dit din egen logga så kanske du ändå på något sätt behöver ta ett lån.
Det positiva med just Capcito är att Capcito Flex använder bolagets fakturor som säkerhet för att erbjuda en löpande kredit som kontinuerligt anpassas efter er försäljning. Så detta innebär ju också att både du som företagare och Capcito har en trygghet. Har du tex en e-handel så kan du vara säker på att du kommer att sälja guld. För tänk dig att du slipper lager som också är det dyraste i ett företag. Att ha lager innebär fasta kostnader månad efter månad.
Det finns företag som tror att om man har lager och dyra kostnader då jobbar man på proffsig nivå. Vad dessa människor inte förstår är att ju lägre fasta kostnader man har desto mer seriös och proffsigare är man.
Tänk er Ingvar Kamprad var känd för sin snålhet och tog bussen i stället för privatchaufför. Han var inte den som slösade pengar och vi alla vet hur lyckad han blev in i det sista. Jag har sett intervju med Ingvar Kamprad och verkligen beundrar honom för hans sparsamhet och hur duktig entreprenör han var. Han hade också gett dig rådet att ta lån från Capcito och starta en e-handel med Dropshipping för att slippa fasta kostnader och ändå kunna lån pengar tryggt och säkert. Tack och lov att det finns denna metod att tillgå så att man kan starta upp företag och bli nästa generations Ingvar som alla kommer i håg. Dessutom är han inte bara känd i Sverige utan är faktiskt känd i många länder runt om i vår jordklot.