Inlägg

Dax att snygga till vårt sommarhus

Sponsrad inlägg i samarbete med k3golv.se
Nu funderar vi på att snygga till vårt golv hos k3golv.se som också jobbar i Uppsala. Vi bor ej i Uppsala men vi har en lägenhet i Uppsala. Vi har lägenheter i flera städer för vi vill ej besöka hotell varje gång. Vi vill slippa boka, stå i kö eller på annat sätt planera in vår semester. En golvläggning av K3 Golv hade varit perfekt i lägenheten i Uppsala.
Nu när man inte har kunnat resa så mycket så har våra lägenheter varit viktigare än någonsin för oss. Vår lägenhet i Uppsala kallar vi för vårt sommarhus. För endast på sommaren besöker vi den lägenheten. Jag har nämligen lite vänner och släkt i Uppsala. Varje gång vi besöker bostaden så kommer alla på besök.
Vi har även lägenhet flera stycken i Stockholm och bor för det mesta långt ut i skogen. Exakt denna golv har vi i vårt sovrum. Jag hittade den på hemsidan och kände direkt igen vårt golv. Sådana jobb ska man inte göra själv. Dvs slipa golv eller golvläggning låt en proffs göra det. Vissa är självklart duktiga på att göra det själva. Men man ser direkt när någon expert har varit inblandad.
Nedan ser du liknande vår balkong som har stengolv kansle lite svårare att lägga.
Barnen älskar att leka här ute på balkongen som är ganska så högt upp. Nedanför finns ett centrum med massor av folk. Detta är en central våning men det är inte orginal bild. Lägger jag ut orginalbilden så kommer alla förstå var vi bor och vilka vi är. Vi föredrar att inte lägga in för mycket privat men vi vill ändå inte vara anonyma. Ska man vara anonym ska man heller inte blogga.
När barnen blir lite äldre kommer jag lägga in fler bilder av dem. För de som jag älskar inredning. Vi umgås mer hemma när vi inreder efter eget smak och tycke. Det är viktigt att inreda sin våning efter egen smak. Man kan rådfråga folk man har omkring sig. Men i slutändan ska man bara göra så som man själv trivs med. Lyssnar man för mycket på andra glömmer man att lyssna på sitt hjärta. När mina döttrar ska köpa något till barnrummet så vill jag att de själva ska välja ut möbler, färg och golv. Även tapter får de själva välja ut. För om jag skulle välja ut så skulle de sedan skylla på mig när de väl tröttar på den inredning de har bett mig att välja.
De är också så pass stora att de kan välja allt själva.