Inlägg

Mina döttrars trygghet betyder allt för mig

Sponsrad inlägg i samarbete med prylstaden.se
Jag har aldirg velat bo i villa då jag är så rädd att vara ensam hemma med mina tvillingdöttrar. Tänk om min man reser bort eller är borta sent och det är mörkt ute? Jag vill därför satsa på en övervakningskamera. Hos Prylstaden finns massor av övervakningskameror för din trygghet. Den då jag tänker på är Asgari 1080Pro.

IP-kamera med rörelselarm, rörelselarm/övervakning via app, bred vidvinkel på 105 grader, 20 meters IR-mörkersyn. Det är då bra med mörkersyn då jag är mörkrädd och främst rädd att någon ska gömma sig i mörker. Priset har dessutom gått ned från och kostar just nu endast 1499 kr . Innan kostade denna kamera 1999 kr.

Vi brukar ta en promenad på Hagaslott och där brukar de ha kamera högst upp på stängsel. Samt så står det också att man ej får fota eller försöka luska ut hur man kommer in genom stängsel eller ge information till någon hur man gör för att komma in. De vill helt enkelt inte att man ska diskutera säkerheten till kronprinsess parets bostad. Jag önskar också den typen av säkerhet för mig och min familj. Jag vill ha höga stängsel gjorda på järn som ingen människa kan ta sig igenom och de ska vara så pass höga att ingen kan klättra in genom dem.

Se ovan bild hur det ser ut och vad den kan göra för dig och din familj. Man vill ju så gärna att hela familjen ska vara trygg. Man ska kunna vara ensam hemma och veta att ingen kliver in eller kommer för nära.
Min familj älskar att bara vara hemma och vi älskar även att vara ute i naturen. Vi ska kunna vara ute i vårt tomt och fortfarande känna oss säkra och därför vill vi ha utomhuskameror för att säkerställa vår frihet. Prylstaden.se har en av marknadens absolut största och bredaste utbud av övervkaningskameror. Det finns något för alla behov och ni behöver ej beställa den som jag är mest intresserad av utan ni kan välja fritt på hemsidan. Jag tycker att det är bra priset jämfört med många andra likvärdiga produkter.
Vad är mest värdefullt här i livet pengar eller din familj. Man skyddar sin familj samt att man också skyddar sitt bohag och möbler. För jag känner folk som har haft inbrott och då har tjuvarna dvs inbrottstjuvarna stökat till enromt i bostaden för att söka efter tillgångar. Det var så pass stökitgt att det tog familjen en hel månad att städa.