Inlägg

Praktiska och snygga kläder

Sponsrat inlägg i samarbete med movesgood.se
När man ska på en anställningsintervju eller när man ska träffa kunder så är det jätteviktigt att se bra ut från topp till tå. Du ska inte se ut som en affärskvinna, men du ska heller inte klä dig som om du vore på väg till en lekpark med barnen dvs för ledigt.
Du ska vara hel och ren utan att sticka ut för mycket. Så här tänke jag presentera några plagg tex T-shirt som jag tycker är snygga, bekväma och neutrala. De du möter ska inte kunna lägga in dig.i ett fack. Du ska helt enkelt inte passa in i någon typ av fack utan ska bara så proper ut och inte för uppklädd. Jag rekommenderar kläder från just movesgood.se 

Movesgood använder Lyocell Bambu vilket innebär att de inte använder bomull eller syntetiska materal. För visste du tex att just modeindustrin släpper väldigt mycket växthusgaser? Orsaken beror också på bomull och syntetfibrer då man använder mycket kemiska produkter i tillverkningen som inte är bra för vår miljö. Folk glömmer att vi har ärvt jorden av våra föräldrar men lånar den av våra barn. Vill du också vara med och bidra till en bättre miljö för vår jord så ska du också satsa mer på kläder som inte är av bomull eller syntetisk.

Vi alla kan bidra till en bättre miljö på många olika sätt och detta är ett av sättet som du kan vara med och bidra. Dessutom får du även snygga kläder på köpet som du kan använda och känna dig fin i.

Det är så klassiska och vackra kläder de har så det finns otroligt mycket att välja bland. Jag har listat en av de jag gillar mest. Har även plockat fram UNISEX pyjamas för både män och kvinnor. För pyjamas ska vara mjuk material som inte kliar och dessa är verkligen snälla mot känslig hud för att de använder sig utan Lycocell Bambu materialet i stället för bomull och syntetiska produkter. Prova dessa kläder och ni kommer själva inte kunna vara utan dessa hädanefter.

Stort plus är att det är så klassiska och neutrala färger som går att använda till både jobb, hem och fritid.

Jag vill gärna ha massor av T-shirtar hemma för olika typer av ärenden. De färger jag älskar mest är ljusblå, beige, vit och svart. Då vill jag gärna ha 3 av varje färg så att jag blir så klassisk som möjligt utan att sticka ut.
Även långärmade tröjor av detta mjuka material önskar jag att ha i min garderob. Höst och vår är en årstid där du inte vet när det blir varm eller kallt. Då är det bra med långärmade kläder.
Ni ser själva hur snyggt det är med en vanlig vit T-shirt som passar både till utsläppt hår och uppsatt hår.