Inlägg

Nu ska vi sluta slösa pengar!

Sponsrat inlägg i samarbete med Payup.se
Jag och mina tvillingdöttrar kan konsten att slösa massor av pengar. Vi är inte lata av oss utan vi är mycket bekväma av oss.
Det är stor skillnad på att vara lat och bekväm. Vore jag en lat människa skulle jag inte kunna bo på slott och herrgård. Genom detta har jag bevisat för min omgivning att jag verkligen inte är en lat människa.
Glassen
Mina döttrar älskar glass och har alltid valt den billigaste glassen för att kunna äta mer av den. Vi kommer också göra ny elavtal för att komma billigare undan.
Uteliv
Vi är också ute oftare för det kostar inget att leka ute. Nu när det är vinter får man också frisk luft och lägger mer energi och får en bättre kondition. Allt detta med uteliv gör att vi sparar mer pengar och kan äta mer glass dagar då tjejerna är mer sugna på glass. Hur gör ni själva för att spara pengar? Har ni andra tips än vad jag och mina döttrar kan ge här? Då är ni välkomna att höra av er till oss så kan vi få lära oss av våra besökare såsom ni här får lära er av oss. Vi är som sagt aldrig lata utan bekväma av oss så därför har vi ibland slösat lite extra pengar. Tex så kan vi köpa med oss mat hem för att vi är bekväma av oss. Det händer också att vi lagar mat när vi kommer hem för att spara pengar så klart.
Jag har verkligen inte behov av att bevisa för min omgivning att jag inte är en lat människa. Jag vill bevisa för mina bloggläsare att jag inte är en lat människa då jag i detta inlägg vill rekommendera er hemsidan Payup.se som ger tips på hur du kan spara pengar och hur du kan ordna ett kreditkort. För att leva billigt och spara dina pengar.
Jag och mina döttrar har levt hej villt och nu vill vi leva billigare. Just därför rekommenderar jag Payup.se för er som vill leva billigt och få massor av bra tips och jämföra på bästa sätt.
Vårt slott är en historia för sig!
Vi har verkligen spenderat massor av pengar på detta slott och jag önskar verkligen att jag läst sidan på Payup.se innan jag byggde slottet. Vi har totalrenoverat hela slottet från gruden. Den är från början otrolig gammal och vi har själva också varit med och renoverat för att komma undan billigare. Även mina tvillingdöttrar har varit med och renoverat hela slottet i små doser för att komma billigare undan. Då har jag sagt att gör ni detta och så kommer mamma bjuda på glass.