Inlägg

Snart är det dags att flytta

Sponsrad inlägg i samarbete med Hemförsäkringstudent.nu
Jag tittar varje dag efter nya lägenheter då inte nybygggda när jag skriver nya lägenheter. Vad jag menar med nya lägenheter är att jag vill flytta till ett nytt område. Just nu bor jag ganska så centralt men vill bo mitt i gräddan.
Jag vill kunna ta mina möten direkt nedanför min bostad. Minns en gång när jag skulle träffa en kvinna som driver en börsnoterad företag. Hon brukar alltid ta alla sina möten i direkt anslutning till ett mysigt café i samma byggnad som hennes börsnoterade företag. Precis så vill jag ha det dvs möta folk i direkt anslutning till ett café i närheten. Eller så vill jag bo så pass stort och centralt att jag ska kunna ha en konferenslokal för möten.
Jag vill gärna i framtiden göra både kaffe och teprovningar för alla kunder som kommer. Man ska berätta mycket kuriosa för sina kunder för att lära känna varandra.
Hur ska jag göra när jag flyttar?
När man flyttar så brukar alltid mycket saker skadas på vägen. Sedan beror det givetvis på hur man packar allt. Jag brukar packa mina produkter i lakan och handdukar då brukar inget gå sönder. Sedan alla kläder, strumpor mm gör ju också så att saker och ting inte går sönder.
Vad händer om något går sönder?
Tänk dig att jag som som studen ska flytta och på det går något sönder. Det är ju inget man vill uppleva som fattig student. Nu är inte jag en fattig student då jag jobbar halvtid samtidigt med mina sociala medier. Jag vill ändå inte att något går sönder när jag väl flyttar. Jag har också varit student i hela mitt vuxna liv då jag anser att man aldrig slutar lära sig. Jag är sorten som hoppar på studier hela tiden då jag inte får nog av utbildning.
Uppsala en studentstad
Alla studenter i Uppsala borde också noga överväga sina studentförsäkringar hos Hemförsäkringstudent.nu då de inger en stor trygghet. Trygghet att du kan välja bland flera olika försäkringar och jämföra alla med varandra. Det kan vara jobbigt att behöva ringa runt för att höra alla bra kriterier. Här på denna sida är man dessutom opartisk och då får man korrekt svar på sina frågor. För man vet hur det kan vara med försäkringar då de helt plötsligt finns punkter man aldrig tänkt på innan som dyker upp när man väl har tecknat försäkringen. För att det inte ska bli på detta sätt så är mitt råd till alla studenter inklusive mig sjävl att läsa noga och anteckna.
Varför ska man anteckna?
Du ska alltid kunna gå tillbaka till dina anteckningar för att se vad du har skrivit. Detta för att när man antecknar så lär man sig saker utantill ända upp till 30 % sägs det. Därför är det alltid bra att anteckna viktiga stödord och googla på ord man inte förstår.