Sponsrat inlägg i samarbete med Låna UCfritt
 
Vi som är ägare till butiker just nu har det inte lika lätt att betala hyra såsom vi hade förut en gång i tiden. Allt verkar nu svårare för småföretagarna och jag är väldigt positiv så jag vet att snart kommer alla butiker få tillbaka sina kunder.
 
Nedna kontor är helt tomt för folk är hemma och är sjuka.
 
 
 
Vi vet ju om att folk är extra rädda för baciller just nu vilket gör att många håller sig hemma. Jag är en av dem som vet att allt detta är överdrivet och jag tror ej på allt som media säger. Jag själv ska ansöka om lite lån för denna period och jag vet att jag snabbt kommer att kunna betala tillbaka det inom kort. Jag vill kunna välja bland olika lån och därför tittat runt lite hur jag ska göra för att ta ett lån som passar mig.
 
Lånaucfritt.se är en oberoende guide för att välja lån som jag känner är enklast väg att låna.
De finns till för att hjälpa människor som mig i denna sitation jag befinner mig på att hitta rätt lån, speciellt eftersom jag är så trött på olika kreditupplysningar hos UC. Jag vill kunna få hem endast en kreditupplysning hos UC och inte flera på raken. 
 
Min plat är att ta lånet nu och betala lite i taget till hyran och andra kostnader som har uppstått. Jag ska nu inte på någon semester utan är för mest hemma tillsammans med mina tvillingdöttrar. En av dem är dessutom lite sjuk och kan inte ens gå utanför trädgården. För mig och mina döttrar är vår bästa semester att bara umgås med varandra kring vårt eget hem. Vi har en otrolig stor mark utanför vår herrgård som sträcker sig långt ut. 
 
Bor man som vi bor så behöver man inget annat här i livet än varanda i dessa tider. Även om vi hra råd att åka utomlands så vill vi inte åka utomlands. Vi vill vara hemma och ta promenad i vår egen skog. Kan ni tänka er att vi äger vår egen skog dessutom. Trots allt vi äger så behöver vi lån som alla andra i vissa situationer.