Allmän bröllopsguide

Bästa julklappen just nu är en upplevelse

Har du en vän som har allt och bra ekonomi? Har du svårt för att välja vad du ska ge en sådan vän?
Då kan jag rekommendera att köpa en upplevelse från Upplevelse.com
De har massor av olika upplevelser du kan välja bland fast den jag tror skulle passa bra som julklpaa är flyg en Vindtunnel utomhus där du flyger som en fåge.
Alla fåglar är just nu flyttfåglar och har flyttat till varmare länder. Du är kvar som fågel och kan nu få uppleva hur det verkligen känns att vara en fåge.
Rolig skämt om fåglar
En man ansökte en gång om att få vara med en talangjakt. VD för bolaget tog in honom för intervju och fråga vad han hade för talan. Mannen sa att han kunde härma en fågel. VD skrattade till och svarade att de var trötta på alla som kunde härma fågar. Vad VD menade var att alla han mött hade kunnat härma olika fåglar och hur de visslar. Då tackade mannen för sig och flög ut genom fönstret. Alltså var han inte där för att vissla som alla andra utan han hade verkligen en talang som en fågel. En talang som inte liknande någon annans talang nämligen han kunde flyga.
Du behöver inte ens den talangen för att prova denna upplevelse där du får känna på hur det är att flyga som en fågel. Kan också vara väldigt avslappnade annars i vår stressade miljö där vi har massor av stress runt omrking oss.
Vi behöver alla koppla av och bara flyta på eller bara flyga på som Upplevelser.com kan erbjuda dig och dina vänner. Varöfr inte samla hela din familj och åka i väg på detta äventyr. Ni kommer verkligen att trivas i naturen och både få frisk luft och känna av hur det kan känns att vara fri på riktigt.
Som jag har förstått på sidan så verkar det även vara tillåtet för barn att prova detta. Då har du barn tveka inte utan ta med dem också på detta äventyr. De kommer ha mycket att berätta i skolan sedan och få alla andra att också vilja prova detta.