Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Sällskap, matlagning och julpyssel

Susanne Jonsson bjuder in tittarna till nya direktsändningar med julpyssel och tips. 

 

 
 

Live från Susannes skafferi är tillbaka – på tittarnas begäran. Go’kvälls kock Susanne Jonsson bjuder in nya gäster och lagar mat, pysslar inför julen och låter tittarna vara med i hennes kök under sex förmiddagar inför julen. 

 

– Vi får många frågor från våra tittare om vi kan bidra med lite ljus i mörkret för alla de som är hemma dag efter dag och längtar efter lite inspiration och sällskap. Det är en ära att SVT efterfrågas och jag kan inte tänka mig en bättre förmiddag än att få hänga tillsammans med Susannes Skafferi, säger Anton Glanzelius, programbeställare på SVT.

Efter att Go’kvälls kock Susanne Jonsson gjorde den mycket uppskattade direktsändningen på första advent bjuder hon nu in tittarna på nytt till sitt kök dit även livsstilsbloggaren och julälskaren Clara Lidström återfinns för att pyssla.

– Jag vet att många sitter ensamma hemma denna bokstavligen mörka tid, isolerade från släkt och vänner. Jag är därför glad att SVT Umeå kan bjuda våra tittare sällskap på förmiddagarna tillsammans med Susanne Jonsson och gäster så här dagarna innan jul, säger Bengt Strömbro, programchef Umeå.

Susanne Jonsson kommer att bjuda på tips för att vi på ett spännande sätt ska kunna njuta av julen. Clara Lidström visar julpyssel för både barn och vuxna, och det blir tips på hur man kan göra fina dekorationer. Och precis som under adventssändningen kommer tittarna att kunna bidra till programmens innehåll samt skicka julhälsningar till sina nära och kära.

Som tittare kan du påverka vad som ska hända genom att delta i omröstningar via Duo-appen. Där kan du också skicka in dina egna bilder, chatta och se sändningen.

Lämna ett svar

Till startsidan