Inlägg

Folk bör sluta skämmas för att ha det lite kul

Sponsrat inlägg i samarbete med Vuxenkul.se
Tjejer talar ofta om sina pojkvänner och sina relationer. Många klagar på att deras pojkvänner inte är såsom  de önskade sig att de var. Många talar också om sex och samlevnad, men få talar om sexleksaker och vad man kan göra med dem.
För länge sedan var jag på ett bloggevent och fick med mig sexleksaker i min goodiibag. Det jag då plockade fram hade jag förut aldrig sett i mitt liv. Jag visste inte ens vad det var och ännu mindre hur man skulle använda det.
Jag gav bort sexleksaken till en väninna som provade den tillsammans med sin man. Hon visste direkt hur man skulle använda den och tog tacksamt emot den. Det gick några dagar och sedan fick vi kontakt igen och då frågade jag henne vad hon tyckte om varan hon fick av mig. Hon tog tag i min hand och tittade mig djupt i ögonen. Sedan sa hon “tack så mycket jag och min man har nu hittat tillbaka till varandra”. Jag var så klart glad att jag kunde bidra med något positivt till deras relation. Till saken hör att henne man ville inte att jag skulle veta att de hade använt sexleksaken tillsammans. Varje gång jag mötte honom tog han bort sin blick då han visste att det var jag som hade givit dem denna sexkeksak. Man kan säga att jag hade räddat deras äktenskap då de under n en lång tid hade haft problem i relationen.
Lever du också i en relation och tycker att det börjar bli lite tårkigt kanske ni också ska prova vissa sexleksaker från vuxenkul.se
Förutom sexleksaker har de även plus size för oss som inte är smala dvs lite fylligare kvinnor.
För att ha det roligt med sexleksaker och njuta så ska du också se till att ha fina underkläder så att er stund tillsammans blir perfekt. Numera är dagens ungdomar och vuxna mer öppna för att tala om sexleksaker och det börjar bli vanligare än vad man tror.
Numera finns en sexleksak nästan i varje goodiebag för oss bloggare när vi blir inbjudna till olika event. Alla tjejer bör ha en sexleksak hemma och dessutom lägga upp den synligt så att alla gäster som kommer får beundra den extra mycket.
Bort med tabu och skuldkänslor när det kommer till att använda dessa produkter för att ha det roligt med den man älskar.