Inlägg

Rika människor med egna skyltar

Sponsrat inlägg i samarbete med perneheim.com
Tänk dig att du bor i ett stort slott någonstans mellan Uppsala och Stockholm som jag och mina döttrar gör i bland.
Då kan man ha en egen skylt som hänvisar dina gäster till ditt slott. Du kan även ha små skyltar som hänvisar till tex trädgården, badplatsen eller stallet om du har hästar också.
Hela tiden kan du alltså använda dig utan skytlar från Perneheim för att kunna imponera på dina gäster. De gäster som bor utomlands brukar bli extra imponerade över hur folk använder sig utav skyltar som dessutom då blir extra privata.
Har du företag så ska du definitivt också använda dessa skyltar för att kunna lägga ut dem på tex motorvägar så att bilister som kör förbi inte missar ditt företag. Tex när man åker från Uppsala till Stockholm så ser man massor av olika skyltar från massor av olika företag. Jag brukar sällan missa några skltar då jag är genuint intresserad av alla sorsters företag då jag i botten är en entreprenör.
Jag skrev också ovan att jag och mina döttrar biland bor på slott och det är för att slottet ägs och drivs av mina svärföräldrar så det är inte jag och min familj som personligen äger slottet. Slottet har även varit en mötesplats för folk som bara vill stanna över helgen och umgås. Mina svärfäräldrar är inte så unga längre och kan ta hand om slottet så de har anställda som gör hela jobbet. Detta slott har faktist en skylt som hänvisar till slottet så att folk som besöker dem kan hitta till dem mycket lättare.
Skyltar kan användas på många olika områden bl.a:
  • Arkitekter
  • Flygplatser visar tex olika gater så att du hittar enklare
  • Hotell och konferensanläggningar precis som mina svärförlädrars slott har också använts som hotell och konferens.
  • Köpcentrum som tex ICA och Hemköp
  • Offentliga & privata verksamheter tex om du vill imponera på dina gäster och speciellt de gäster som besöker dig för första gången kommer sent glömma dina skyltar.
  • Sjukhus lite tråkigare verksamhet men här behövs också skyltar där man visar var olika avdelningar ligger i nummerordning. Även i hissar på sjukhus så ser man små skyltar som visar vilka avdelningar som finns på vilka våningar.
  • Tillgänglighetsanpassning
  • Undervisning som skolor, dagis mm så har vi även här massor av skyltning för att hitta rätt tex aulan och gymnaistsalen.
Som ni ser ovan så behövs skyltar till massor av olika privata och affärsmässiga verksamheter och även på offentliga platser. Här har du då mycket att välja bland om du besöker hemsidan kan du tittar runt lite och hitta exakt det som passar dig. Du kan även kontakta dem och berätta lite hur du har tänkt dig så kommer de komma på en lösning som är klippt och skuren exakt för dina ändamål