Inlägg

Tänd flera ljus nu när det är mörkare

Sponsrat inlägg i samarbete med Vackradetaljer.se
Nu när det är kallt ute och det börjar bli mörkare så ska man passa på att inreda sitt hus med flera ljus och lusstakar. Det finns massor av vackra golvljusstakar som man kan använda sig utav i sitt hem. För vad kan vara mer spännande än att fixa allt detta genom heminredning online och hitta exakt vad man är ute efter.
Jag har också under denna perid varit och tittat runt på olika golvljustakar i fysiska butiker och sedan kom jag på att det kan vara lite jobbigt att behöva bära hem varorna. Om man besäller detta online så kan man också få det direkt hem till sig. Passa på innan julafton så att ni får det riktigt mysigt inför julen hemma i era hus. För när det sedan väl är julafton vill man bara vara hemma och äta massa goda julbakelser, julmat och julgodis. Sedan får man absolut inte inte missa Kalle Ankas julkalender eller något annat som hör julen till.
Det vore också kul om själva jultomten kunde knacka på dörren och leverera vackra golvljustakar till alla som bor långt inne i skogen och kanske inte orkar åka in till stan för att julhandla.  Plötsligt ringer det på dörren och utanför står det denna vackra golvsljustake som är en gåva från ovan då ni inte vet vem det är som har levererat den till er. Hur glad skulle inte er familj bli över att få få lite ljus i mörkret. Den kostar 449 kr och det tycker jag är ett bra pris.

Blockljusstake i återvunnet trä för både golv och bord. Eftersom ljusstakarna är handgjorda är alla olika i form och nyans. Ange storlek när du beställer. De lite högre blockljusstakarna är jättefina som golvljusstake – men alla går att använda på bord och fönster.

Träljusstakarna finns i ett antal olika höjder mellan 25 och 37 cm – välj i kassan!

Eftersom varje produkt är unik finns det ett begränsat antal – i de flesta fall endast en av varje.