Inlägg

Företagslån

Reklam samarbete för Foretagslan.io 

Funderar du på att ta ett företagslån?

Gör det säkra före det osäkra och jämför mellan olika företagslån. Hos Foretagslan.io kan du smidigt och snabbt kolla igenom vilka företagslån det finns och vilket som passar dig och ditt företag bäst.

      Ett företagslån är enkelt att hitta. Det finns många variationer av företagslån i Sverige. Du och ditt företag kan väldigt lätt och smidigt hitta den rätta finansieringen. Hos Foretagslan.io kan du själv välja det belopp du önskar att få i ditt företagslån, och därefter hitta vilken långivare som är bäst anpassad till dig och ditt företags behov.

Klicka här för att titta på olika företagslån.

      Vilket företagslån du väljer i slutändan beror på vad du och ditt företag är i behov av. Det område ditt företag är i kontakt vid påverkar långivarens resonerande huruvida ett företagslån kan passa dig och ditt företag. Det är inte ovanligt att det utförs säkerhetskoll av bankerna idag och för att de ska i slutändan utvärdera noga dig och ditt företags möjligheter till att kunna betala av det företagslån du vill använda. Som företagare är viktigt att vara kreditvärdig, och ibland är det enda kriterium som långivare kräver utav dig. Andra långivare kan be dig att du ska sälja fakturor till dem (något som kallas för fakturabelåning eller factoring). Det är en slags säkerhetsåtgärd långivare gör för dig som vill ha ett företagslån av dem.

Är du osäker på vad du kan ta företagslån för?

      Det kan till exempel handla om att du vill ha hjälp med att expandera ditt företag, ta ett lån för att starta upp ett företag eller ta ett lån för att driva ditt företag. Hos Foretagslan.io kan du bli guidad och hitta det företagslån som passar dig och ditt företags situation som allra bäst. Driver du ett IT-företag eller har en dröm om att starta ett? Då kan du exempelvis vilja att ta ett företagslån så att du kan köpa in IT-produkter som bland annat datorer och arbetstelefoner.

      Elektronik kan vara bra för den företagare som antingen behöver det för eget bruk i arbetet, men kan också behövas för personal eller kunder. Av andra anledningar kanske du behöver pengar för att kunna hyra en lokal eller köpa en fastighet. För många företagare behöver man ett ställe där man kan arbeta, samla personal, bemöta kunder eller förvara produkter. Är företaget kundrelaterat och erbjuder service till kunder? Då kan en det vara en god idé att ta ett företagslån för att köpa in en eller flera arbetsbilar i syfte till att underlätta arbetsförhållanden på arbetsplatsen.