Allmänt

Rockabilly klänning för alla kvinnor

Samarbete med Glinder 
 
Rockabilly klänning borde väl alla kvinnor ha i garderoben. Ett snyggt mode från en svunnen tid ala 50-tal. Och speciellt Rockabilly klänningar går aldrig ur modet för du har stor användning av en just sådan klänning. Finns många tillställningar som det går att använda en Rockabilly klänning t.ex vid crusing, festen, bröllop, möhippan, årets alla högtider och en somrig solig dag på sommaren. För visst kan man använda en Rockabilly klänningar till vardagen också. Då skulle jag tro att man känner sig som elegant vacker sommarbrud. Och alla skulle vända blicken till dig och beundra din elegans. Och alla skulle vilja ha en sån klänning som just du har med trånande blickar. 
 
Glinder där hittar du fina Rockabilly klänningar 
 
GLINDER är ett Retromode varumärke, med influenser från 1950 talet och dess mode epok! 
Hos dom hittar du Rockabilly klänningar i olika skurningar, färger och mönster. Sen har dom även plus storlekar. Så det finns en klänning för alla. Titta på dessa tre klänningar som är så supersnygga. 
 
Först kommer vi till denna Rockabilly klänning som går i brunt och småprickigt. Den traditionella eleganta stilen. 
 
 
Titta på denna djupröda klänning som skulle kunna bäras av alla kvinnor. Looken går verkligen i Marilyn Monroe stil. 
Den sista är en otroligt fin vacker sommarklänning med mönster av citrongula citroner. Att bära denna Rockabilly klänning skulle med säkerhet väcka avund. 
Förutom alla klänningar som Glinder har så har dom andra kläder också med influenser från 50-talet. Så man skulle lätt kunna fylla en garderob med kläder från denna tidsepok. Dom är ju Sveriges största onlinebutik med retromode.
 
Dom har öppet köp i 30 dagar. Så passar inte klänningen dig går det bra att skicka tillbaka. Sen har dom även fri frakt vid köp över 300kr.
 
Du, ni ja alla kvinnor och även ni men som vill ge en Rockabilly klänning till sin käraste Take a look! För här hittar du en snygg härlig Rockabilly klänning