Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

När vår bil gick sönder

Sponsrad inlägg i samarbete med Mekster.se
 
 
 
En dag tänkte jag ta bilen och åka i väg helt ensam. Jag skulle till en spådam som jag umgick med under en period av mitt liv. Plötsligt kände jag att bilen började gunga på ett konstigt sätt och det visade sig att jag hade fått punktering. 
 
Jag kunde inte åka så långt men jag kom ändå fram till mitt mål och därifrån ringde jag min man som fick ordna hela proceduren. Under den tiden älskade jag att umgås med denna spådam och gjorde inget annat på dagarna än att gå på hennes kurser och umgick med henne. Då jag inte kunde träffa henne satt jag själv hemma med tarot kort. 
 
Jag kan i dag inte förstå hur en sådan person kunde ta över hela mitt liv. Jag gjorde allt för att vakna upp ur det livet där jag i dag känner att jag blev totalt hjärntvättad. Jag ville inte laga bilen som hade fått punktering utan för mig var det viktigare då att först gå till denna spådam och umgås med henne i flera timmar och sedan ta uti med bilen som totalt såg förstörd ut. Min man fick åka långt med en lånad bil för att komma och hjälpa mig. Att jag ens kunde låta honom utså det förstår jag inte i dag. I dag ser jag på allt i livet med helt andra ögon. Ingen går före min man eller bil i dag för båda tillhör min familj. Jag ser även bilen som en familjemedlem och kan inte ha en bil som inte fungerar. Du kan tex beställa billiga bildelar på nätet som du alltid kan ha hemma så du aldrig hamnar i samma situation som jag gjorde.
 
Att reparera en trasig bil var inte så lätt för min man då, men det behöver inte alltid vara svårt, det finns mängder med saker du själv kan byta på din bil, exempelvis bromsar, motorolja, stötdämpare, torkarblad, tändstift och mycket annat!  Det är just denna del att man ska ha vissa bildelar hemma som kommer att underlätta hela processen nästa gång jag hamnar i en sådan situation. Du sparar också mycket pengar på att beställa dessa billiga bildelarna på nätet i stället för att anlita andra till allt sådan som du själv kan göra bättre. Vad du än gör ta hand om din bil först innan du som jag springer hem till en spådam först.

0 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan