Inlägg

Vid sommartider bör man låsa sin cykel väl

Nu när det är sommar tar man nästan cykeln överallt. Det finns nog ingen som tar bilen med sig någonstans. Jag och mina döttrar brukar ta med oss cykeln till ett övergivet slott i närheten av våran egen herrgård. Där brukar vi använda oss utan filt, smörgåsar, macarone, saft, vindruvor, russin, dadlar. rött och vitt vin samt mängder av olika sorters bullar.
Vi älskar att vara vid den övergivna slottet och ta med oss våra cyklar dit. Vi brukar även ta enpromenad där och då är vi tvungen att låsa våra cyklar ordentligt. Då har vi också fått tips av våra grannar har bra cykellås för man måste låsa cykeln innan man överger den.
Det har också hänt att vi glömmer våra cyklar och promenerar hem och då brukar vi tänka tur att vi låste våra cyklar. För om man inte låser sin cykel så kommer de garanterat att bli stulna. Därför har vi alltid som regler att ska man lämna cykeln och vända ryggen till i mer än 3 minuter så ska man låsa dem. Vår hund brukar också få följa med på våra äventyr.
Varje gång vi promenerar brukar våra anställda åka med i lung takt med bilen utifall det skulle regna eller att vi möter på obehag på vägen. Så hur vi än gör och vart vi än tar oss så har vi alltid anställda med oss som följer efter oss med bilen. Därför kan vi sällan gå in i skogen tex om det inte finns en bilväg längs vägen. Det händer också att vi besöker skolgårdar och lekparker med våra döttrar. När vi besöker sådana parker har vi också en bil som följer oss väldigt diskret. Blir vi trötta eller hungriga så har vi alltid hjälpen med oss. För i vår bil så finns det alltid mat, första hjälpen och extra kläder packade. Vi är många om vår trygghet och bekvämlighet så därför finns allt i bilen.
Hur gör ni dessa semestertider cyklar ni eller tar ni bilen med er överallt? Vore kul om flera kunde dela med sig av sina erfarenheter. Ni kanske inte har anställda som hjälper er dygnet runt som vi har men ni har säkert ändå något att berätta för oss som är lite ovanliga av oss.