Inlägg

Jag såg världens roligaste film

I går såg jag en otrolig annorlunda film. Det handlade om en gangster som hade blivit kär i en tjej och kidnappade henne. Han gav henne 365 dagar att bli kär i honom. Hon vägrade ge med sig och man vet att i filmen så ska de ju bli kära i varandra förr eller senare.
Hon berättade att hon ej kunde stanna hos honom då hon hade en pojkvän och då ger han bilder till henne som hans spioner har tagit av hennes pojkvän. Det visade sig att han var otrogen så då kunde hon i varje fall släppa taget om pojkvännen medans hon var hos honom.
Eftersom det var svårt att få henne köpte han massa saker till henne som underkläder Hon tog på sig underkläderna och krävde också att han skulle köpa massa kläder till henne. Det enda som jag fann romantiskt i filmen var att han hade en förstorad bild av henne i sitt palats. Detta är bevis på att han verkligen menade allvar med henne. Jag tror denna film är skriven av en tjej och inte av kille. För endast en kvinna önskar att en man ska förstora bilden av henne och få henne att känna sig som den enda kvinnan i världen.
Hon berättar sedan för sin bästa vän om honom på ett sätt så att vännen till slut tror att hon ljuger för att hur stor är oddsen att killen ska båda vara väldigt rik samt ha en förstorad bild av henne i sitt palats.
Hos Oliver & Eva kan man hitta massa olika hjälpmedel för den som ovan tjej har hittat sin drömkille. Tex så finns det hjälpmedel som oljor och glidmedel. Färgerna de använder tillsammans med frukterna ser verkligen vackra ut. För sex och erotik ska vara vackert och inte något konstigt. Att använda frukter i sina annonser är geni enligt mig och jag tror säkert många håller med mig om den här biten.
Hur gör du själv hemma för att piffa upp ditt sexliv? Accepterar du det tråkiga vardagen eller väljer du också att komplettera med något som jag har skrivit om? Det är intressant att båda dela med sig av sina egna erfarenheter och att få läsa om hur andra gör. Jag är nyfiken på andra för att då får jag lära mig mer och inte för att snoka i andras liv. För sex handlar om att det är det naturligaste som finns på vår jord för att vi ska kunna föröka oss. Gud har givit oss denna känsla och lust för att vi ska föröka oss. Vore detta är synd så vore ju hela mänskligheten syndiga, eller hur? Tanke på att alla som har barn har haft sex och ingen kan neka till att de har haft sex. Jag önskar att människor vore mer öppna med tips och råd hur de gör för att piffa upp sitt sexliv såsom jag öppet gör här på bloggen.