Inlägg

Min stora längtan till vatten

Jag har alltid älskat vatten och speciellt att kunna duscha utomhus är min dröm. För man känner sig extra ren om man tar och tvättar håret utomhus. Minns bara en gång att jag har fått göra det och det var när jag och mina två döttrar åkte utomlands. Vi hade badat i poolen och när man kliver ut från poolen möts man av duschrum innan man kan lämna poolen. Hos poolgiganten så finns det flera olika poolalternativ ni kan titta på om ni är sugna på att ha något lyxigt hemma.
Efter duschrummet så gick jag till en vanlig dusch som stod precis bredvid och tvättade mig ordentligt både hår och kropp. Det roliga är att man fortfarande kunde höra alla människor och barn utanför medans man duschade. Kändes lite overkligt och otroligt renande och lugnande på samma gång.
Jag vill ha en pool när jag byter bostad. Vet att det finns en fontän på Uppsala slott som jag då och då har doppat fötterna i, men det är inte samma sak som att bada i en pool. Helst vill jag ha en bubbelpool för det blir också som massage för hela kroppen och otroligt avslappnande.
Jag vet att vissa har bubbelpool inomhus dvs i stället för en vanlig badkar. Ska man ha pool eller bubbelpool ska man ha det utomhus och inte inomhus. Jag har en väninna som har en otroligt stor pool och snart ska jag hälsa på henne med mina döttrar för att bada i den nu när det är sommar dessutom.
I sommar kommer vi ändå inte kunna åka utomlands pga av Corona och pandemin så då får vi alla passa på att bada utomhus antingen vid havet eller genom en bubbelpool eller helt enkelt en vanlig pool. Hur ska ni själva göra i sommar nu när era barn blir rastlösa inomhus? Ska ni kanske ta och göra en utflykt eller ska ni stanna hemma och bada? Hur ni än gör glöm inte att njuta av solen också så att ni får mängder med D vitamin.