Inlägg

Vad gör man inte för sitt utseende & hälsa

Drick en kopp kaffe hemma i lugn och ro samt beställ skönhetsprodukter det är livet!
Vi kvinnor har alltid varit måna om vår skönhet och varit kända för det sedan urminnes tider. Män har enkelt kommit undan alla dessa regler om skönhet vilket jag känner har varit lite orättvist. Äntligen har även männen fått dessa krav på sig att vara vackra och inte åldras.
Jag vill tipsa om skönhetsverktyg som finns hos Make up Sweden då de även har munskydd. Det är bra med munskydd dessa Corona tider där vi varken vill bli smittade eller vill smitta andra. När man ska tex lägga make up på någon så står man personen också väldigt nära. För att slippa då göra personen sjuk eller smitta så är det bra att man använder sig utav munskydd.
Vem kunde ana att världen skulle bli på detta sätt dvs att Corona skulle komma och göra våra liv upp och ned. Det har drabbat så många människor på massor av olika sätt. Vi är alla chockade också samtidigt som det finns alltid något got tur allting. Tex det goda är ju att vi nu skyddar oss med munskydd och på det sättet så smittas vi inte bara av Corona utan även andra sjukdomar kommer ej att föras vidare.
Make up Sweden har dessutom väldigt låga priser på allt så har du börjat handla här en gång kommer du säkert bli fast. Det bästa är att du slipper frakt även om du beställer väldigt lite produkter och det tycker jag är en enorm trygghet. Här måste ni ju hålla med om att allt blir lättare att beställa om man slipper den där frakten som ingår överallt vad man än beställer från nätet. Du får också rabatt om du anger koden makeupsweden.
Vem har sagt att man måste lida pin för att vara fin. Nu kan du vara fin utan att behöva lida pin då det inte kostar dig så mycket att handla hos Make up Sweden som det kostar hos andra liknande företag.
Jag älskar att sitta hemma i min egen soffa och surfa i lugn och ro för att hitta något som jag kan använda och känna mig extra fin med. Orkar inte gå omkring på stan och trängas med andra människor.