Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Tavelramar

Att hitta rätt ram till rätt motiv gör hela skillnaden – hitta dina tavelramar hos oss på Framia. Oavsett vad för slags motiv du vill sätta i ramen så tar en snygg ram både ditt motiv och hem till nya höjder.

Välj fritt bland Framias stora sortiment av tavelramar i olika material, färger, storlekar. Hos oss finner du både mindre ramar som är perfekta som fotoramar, men du finner också större tavelramar som upptar mer plats på väggen. Home vit Tavelram i trä är den ram bland vårt sortiment som kommer i flest storlekar, hela 32 olika storlekar. Storlekarna sträcker sig från från 9×13 cm till 70×100 cm.  

Är du ute efter en bredare variant i trä så är den här lagom bred och ger dessutom ditt motiv ett mer markant och modernare intryck. Ramen är endast 15 mm djup och listen är 20 mm i bredd. Den kommer i vit och svart. 

Skydda din konst med snygga tavelramar

Framias tavelramar är inte bara snygga, de skyddar också din konst!  Dessa tavelramar är i trämaterial och kommer med vanligt glas i de flesta storlekar. Vissa av storlekarna kommer med finare plexiglas: 30×91 cm, 59,4×84 cm, 61×91,5 cm samt 70×100 cm. Plexiglas har fördelarna att det väger mindre, är okrossbart samtidigt som det har precis samma reflekterande karaktär som vanligt glas. Plexiglas är därför snäppet dyrare än vanligt glas.

Hör du till typen som byter ut din konst efter varje säsong, så kan en slitstark ram med plexiglas vara det bästa alternativet för dig. Alla våra tavelramar är enkla att öppna från baksidan, vilket gör att du på ett smidigt och snabbt sätt kan skifta ut din kost när du vill ge ditt hem en ny look. Vi på Framia har bra koll på läckra motiv för inramning i fina tavelramar.

Lämna ett svar