Inlägg

Glasvägg dusch

Att montera en glasvägg i badrummet är en bra och lönsam investering. Det skyddar badrummet från vattenstänk samtidigt som en glasvägg dusch ger en exklusiv och ren känsla. Glasväggar kan givetvis monteras i fler rum än i badrummet. Du kan med fördel använda dem utomhus om du så önskar. Oavsett var någonstans du önskar installera din glasvägg så är det essentiellt att du når ut till ett företag som är experter på glasväggar.

Stockholm glas och fastighetsservice erbjuder ett stort utbud av olika glasväggar. Det kan vara allt ifrån nischduschar, hörnduschar, duschväggar till inredningsglas. Vi lyssnar alltid på kundens behov och delar gärna med oss av våra bästa tips när det kommer till glasvägg dusch.

Svensktillverkade glasväggar

Kunder som handlar glasväggar av Stockholm glas & fastighetsservice har 20 års materialgaranti. Alla glasväggar är svensktillverkade och modellerna kan skräddarsys och anpassas helt efter kundens önskemål. De finns som fasta glas där kunder kan välja mellan hängda dörrar och skjutdörrar. Dessutom går det att få vår glasvägg dusch i många kulörer.

Skräddarsydd glasvägg dusch

Alla badrum och duschar har olika förutsättningar och ser dessutom olika ut. Av den anledningen skräddarsyr vi glasväggarna så de blir precis så du vill ha dem. Vi etablerar ett stort utbud av glasväggar där fokus ligger på både glasväggens design men även på säkerhet och hållbarhet. Vi har möjlighet att utforma glasvägg dusch helt utifrån ditt badrums förutsättningar.

Vi på Stockholm glas & fastighetsservice har lång och gedigen erfarenhet och kunskap av glasdörrar. Vi kan hjälpa till med allt ifrån att planlägga till att montera och slutföra projektet.