Inlägg

Byta tak

 Byta tak

Taket är en viktig del av ditt hus, då detta skyddar huset från väder påfrestningar.

Att byta tak kan komma att behöva göras mellan tjugo och femtio års mellanrum. Att hitta rätt takläggare är inte alltid det lättaste när du ska byta tak.

Prislappen för att byta tak varierar stort avhängigt en rad olika komponenter. Därför är det alltid en bra idé att hämta in offerter från flera takläggare så att du kan jämföra. Du bör också kontrollera referenser och rekommendationer från liknande takprojekt. I och med att det är högt tryck på våren och sommaren, så är det bra att vara ute i god tid.

Val av material när du ska byta tak

Det är vanligt att man väljer samma typ av material till taket som det man hade tidigare. Men det är också bra att undersöka vilka möjligheter som finns på marknaden. Vilket takmaterial som passar beror på din budget, byggnadens stil samt det befintliga skicket på underlagstaket.

Roseb AB tar hand om hela projektet

På Roseb AB arbetar våra certifierade takspecialister dagligen med att byta tak. Vi byter tak genom en grundlig arbetsprocess och vi kan byta alla slags tak, allt från betong till papptak och tegeltak samt plåttak. Vi använder oss alltid av material av högsta kvalitet och vi strävar efter att ge den bästa möjliga service till våra kunder. Vi är experter på alla slags typer av tak och vi har goda kunskaper om takläggning och taksäkerhet.

Våra takspecialister tar givetvis hand om hela takprojektet från planering till slutförande. Vi har lång erfarenhet av att byta tak och vi tar hand om det hela, du behöver endast fokusera på resultatet av takbytet. Vi kan byta tak inom hela Stockholm, Eskilstuna samt Västerås områden. Har du några som helst frågor eller funderingar inför takbytet så hjälper vi på Roseb AB dig gärna.