Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Bröstoperation – Bellakliniken

Bröstoperation

Vi på Bellakliniken utför säkra bröstoperationer där resultaten blir naturligt vackra. Bröstoperation hör till världens vanligaste estetiska operation.

 

Det finns oändligt många anledningar till varför någon väljer att utföra en estetisk bröstoperation. Kanske vill du återställa brösten efter en graviditet och amning eller efter en viktminskning. Eller tycker du att brösten är för små eller hängiga? Vad du än har för orsak så kan vi på Bellakliniken hjälpa dig att hitta rätt lösning och rätt bröstoperation.

Vi erbjuder tre olika sorters estetiska operationer såsom bröstförstoring, bröstlyft och bröstförminskning.

Bröstförstoring

En bröstförstoring är för den som önskar förstora bröstens storlek. Vi på Bellakliniken använder oss av den senaste tekniken och silikonimplantat av högsta kvalitet. Vi strävar efter att resultatet blir naturligt vackert och att din bröstoperation blir enligt dina förväntningar.

Bröstlyft

Det kan också vara så att du känner dig nöjd med storleken på dina bröst, men att de har blivit för hängiga och slappa. En stor och uttöjd byst kan vara i vägen vid träning. Det är inte heller ovanligt att kvinnor med stor uttöjd byst ofta har värk i rygg och axlar. Då kan det vara passande med ett bröstlyft.

Bröstförminskning

Skillnaden mellan ett bröstlyft och bröstförminskning är att vi ett bröstlyft avlägsnas huvudsakligen hud, medan en bröstförminskning innebär att man avlägsnar körtelvävnad.

En bröstförminskning är för den som inte trivs med sin stora byst. Det kan vara så att brösten både är stora och hängiga, vilket kan resultera i smärtor i kroppen. Många kvinnor med stora bröst kan också ha svårt att hitta kläder som sitter bra. Det kan också vara problematiskt att utföra fysisk aktivitet som sport om bysten är i vägen.

Vi på Bellakliniken rekommenderar att du läser på ordentligt innan du tar ett beslut om du ska genomföra en bröstoperation.

Lämna ett svar