Allmän bröllopsguide

Jobbar du inom hälsa och söker nya kunder?

Oavsett vad du jobbar med så är det otroligt viktigt att du kan föregå med gott exempel till dem du talar till. Söker du nya kunder tex och jobbar med hälsa så måste du själv se ut som hälsan själv innan folk tar dig på allvar.
Titta nedan på drottning Maxima av Nederländer hur frisk och vacker hon ser ut att vara. Alltid ser man hennes bländande leende.
Jag har mött folk som har fläckar på tänderna, slitet hår och massa utslag i ansiktet och försöker få folk att lyssna på dem. Vissa har tonvis med smink och sminket ser inte ens fräscht ut så man undviker nästan att stirra dem i ansiket.
Det är som att jag ska vara överviktig och försöka sälja på dig en produkt du kan gå ner i vikt med. Skulle du då ta mig på allvar? Vad du kan göra är att om du själv har lyckats gå ned i vikt så kan du säkert få mig att köpa dina produkter.
Oavsett vad det är du försöker sälja så måste du själv se hel och ren ut. Det viktigaste av allt är nog dina tänder för du måste ju skratta och le mot dina kunder. Ser då kunden att du har gula fula tänder kommer de inte göra något annat än att besväras av dina tänder. Se till att bleka dina tänder om du inte redan har gjort det innan du ger dig ut på jakt för att nätverka eller hitta kunder till din verksamhet.
Du kan göra din egen tandblekning hemma väldigt enkelt dessutom. Jag har gjort det flera gånger och det är därför jag aldrig oroar mig för mitt leende när jag ska nätverka.
Du anar inte hur mycket du har att vinna på att själv se ren och hel ut. Hur mycket kan ens en tandblekning kosta? Tänk då hur mycket du kommer att få in i din verksamhet tack vore dina fina tänder. Nu är ju inte tänder allt utan du ska också vara en duktig nätverkare. Hur duktig nätverkare du än är så hjälper det inte om du inte kan föregå med gott exempel själv. Låter inte detta logisk i era ögon kära läsare?
Allt detta kan ni säkert redan själva, men ändå tillämpar folk inte det och skjuter upp på det. Skjut ej upp på ditt eget utseende för det är det första folk tänker på när du talar.
Det låter säkert tråkigt, men folk dömer dig till 90 % efter hur du ser ut och 10 % efter vad du säger. Det folk dömer ut är hur du är klädd och hur hygenisk du ser ut att vara.