Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

En never ending story för familjen

Sponsrat inlägg i samarbete med Severins.se
 
Jag och mina tvillingdörrar bor i en stor herrgård som vissa av våra vänner kallar för slott. Det är inte riktigt ett slott trots att vi har en egen borggård. Bara för att vara lite löjliga av oss brukar vi fira våra namnsdagar i borggården och låtsas vinka som om vi tillhörde kungafamiljen. Detta är när mina döttrar vill klä ut sig och leka prinsessor.
 
Att renovera en herrgård och inreda tycks aldrig ta slut. När man precis har gått igenom hela huset så börjar man från ruta ett igen. Man ser det rum man första gången började inreda och känner att nu är inredningen och designen inte aktuell längre.
 
 

 
 
Jag har varit inne på Severins.se och tittat lite på deras utemöbler. För jag såg en serie där de har inrett mer utomhus än inomhus. Man kunde nästan tro att deras hus började utomhus. Lite svårt att förklara hur jag menar. Jag blev i varje fall inspirerad och ska nu själv satsa stor på utomhusmöbler för att få samma tuch.
 
 

 
 
När det kommer till slott så har jag aldrig sett utomhusmöbler. Kanske finns det en innergård inne i slottet där de använder sig utav fina möbler. För hur ofta ser ni kungafamiljen sitta utanför Stockholms slott för att ha möten? Är det varmt har de säkert en inomhusgård dvs du måste först kliva in i slottet för att sedan hamna på denna utomhusgård som jag kallar för inomhusgård. Ser ni hur invecklad det kan vara att försöka förklara en inredning och hur folk bygger slott och herrgårdar. Hur mycket jag än försökte så vet jag inte om någon av er läsare har förstått mig rätt.
 
Jag är en sådan som älskar att äta just frukost ute och då brukar våra egna serveringspersonal servera vår frukost.
 
Det är då en ganska lång sträcka mellan vårt kök och utomhusträdgård så då måste någon av personalen gå fram och tillbaka för att fylla vår behov varje morgon. Detta gör vi bara på sommaren och när det börjar bli kallt har vi infravärme så att vi kan sitta ute lite längre. Sensommaren och vår brukr bli lite kyligare och då klär vi oss lite varmare eller som jag nämnde ovan att vi då har infravärme.
 
 
 
 

Lämna ett svar

Till startsidan