Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

När mina tvillingdöttrar och jag har picknick

Jag bor i en mycket vacker herrgård utanför Stockholm långt in i en skog. Här bor jag med mina två tvillingdöttrar, hund, katt och man.
 
 
 
Nu funderar vi på att skaffa 2 kaniner också som får växa upp i denna bostad. Då tänkte vi skaffa belgiska jättar för de är de mest tama kaninsorterna som finns. De beter sig mest som hundar och är lika keliga som katter. 
 
Mina döttrar går forfarande i förskolan i centrala Stockholm vissa dagar i veckan. Jag skickar dem med sin nanny och chaufför till förskolan. Detta för att många gånger är jag hemma och städar så att mina barn och man ska få ett städat hem när de kommer hem efter långa dagar från jobb och förskola. Inte för att förskola är lika tröttsam som ett jobb, men jag vet hur trötta barn kan vara efter en lång dag på förskolan.
 
Det finns dagar då jag själv har hämtat dem från förskolan och då har de direkt somnat i bilen. Vi har en ganska stor minibuss så att de kan dra ut sina stolar så att det bli sängar i stället. När jag märker att de har somnat brukar jag köra lite extra så att de får vila ut ordentligt.
 
Dagar då mina döttrar inte går på förskolan så brukar vi ha piknick ute i det gröna. Vi bor i ett grönt område så för oss är det lätt att bara gå utanför hemmet så är vi i skogen. Ibland har vi även picknick i vår egen trädgård. När vi är ute på picknick brukar jag passa på och anlita renthem som gör en perfekt fönsterputsning i vårt stora herrgård. Det kommer säkert behövas en hel dag för att gå igenom alla våra fastigheter vi har. 
 
När vi väl anlitar fönsterputs så brukar vi boka in flera av våra bostäder och fastigheter bara för att det är så mycket bekvämare och låta andra göra detta jobb. Varför ska jag och mina döttrar utföra detta tråkiga jobb när det finns folk som man kan anlita för att få ett mycket bättre jobb utfört. Min tid med mina döttrar är så mycket viktigare än städning och därför anlitar jag fönsterputsning i stället.
 
 

Lämna ett svar

Till startsidan