Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

När man vill inreda sitt hem riktigt snyggt!

Sponsrat inlägg i samarbete med Nordiskarum.se
 
Jag och mina tvillingdöttrar bor strax utanför Stockholm någonstans mellan Stockholm och Uppsala i ett mycket stort hus som ser ut som en herrgård korsning slott. Vissa av våra vänner kallar vår bostad för slottet och vissa kallar det för herrgården.
 
Vi har haft en som kallt det för holdingbolag då de tycker att det är gigantisk stort vi bor. Vissa av rummen besöker vi en gång per år när vi går förbi rummen och inte för att använda oss utav den. Vi älskar att bo stort. Vi har många djur som har varsitt rum vare sig det är en hamster eller en stor hund så ger vi samma respekt och distans. Varenda djur har rätt till sin egen privata område där vem som helst inte kan kliva in.
 
Vi brukar anlita inredningsarkiteker för att skapa så mysigt som möjligt i vissa rum vi umgås ofta i. Samt så brukar vi titta på inredningen hos Nordiskarum som har precis alla stilar man kan önska sig. Allt från rena drag till lite mer dramtatiska möbler. Vissa rum passar i enkla stilrena möbler och dem hittar vi från Nordiskarum.
 
Nordiska rum har fina soffor som jag bara älskar speceillt den som är ljus.
 
 
 
Jag har sett bilder av kronprinsessan Victoria och prins Daniel på Hagaslott när de tog emot prinparet från England. Jag har sett att de också har den där härliga stilen i sitt hem som påminner om just Nordiskarum och det gillar jag och min familj. Därför visar jag er några fina grejer som jag har hittat på sidan som skulle kunna passa både vår bostad och kronprinsparets hem på Hagaslott. Jag höll nästan på att kalla deras slott Hagaslott för Sagaslott nästan bättre namn.
 
 
 
Hur skulle du själv vilja att ditt hem såg ut om du fick välja fritt. Skulle du kunna tänka dig ha samma stil som kronprinsparet på Hagaslott? Jag tror många skulle vilja bo så fint som de bor. Det enda jag kan tycka är att kronprinsessan inte alls har samma klädstil som mig. Jag gillar hennes smak gällande inredning, men våra klädstilar är helt annorlunda. För hon kan verkligen klä sig som en tant från 70 talet ibland. Fast det passar henne för hon är lång och ta bära upp dem snyggt.

0 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan