Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Vet du varför vissa bara har vita kläder på sig?

Sponsrat inlägg i samarbete med Mjällbusters

 
 

 

 
Man kan tro att folk tar på sig vita kläder för att de älskar färgen eller för att de tror sig få ljusterapi genom sina kläder. För ljusterapi innebär att man sitter i ett ljust rum i ca 30 minuter för att höja upp sina psykiska frekvenser lite. 
 
Det sägs att tar man på sig ljufa kläder så är upplevelsen detsama vilket jag någon gång själv ska prova för att kunna bekräfta om det stämmer eller inte. Fast nu handlar det inte om ljusterapi utan vissa som aldrig kan ha svarta kläder på sig är för att de har så mycket mjäll och vill dölja detta på alla tänkara sätt. Tänk dig sälv om du är på en fin middag eller lunch så börjar ditt huvud att mjälla. Du kan inte skaka av dig mjället för att folk sitter där och äter mat. Hur kul tror du att det är för din bordsgranne att få din mjäll i sin tallrik? Du kan eller inte mjället stå kvar på dina kläder för ser man mjället så vill man fortfarande inte ha med dig att göra om man sitter vid ett fint bord och äter mat tillsammans. Det enklaste blir då att ta på dig ljuga kläder så slipper man skämmas för sitt hjäl..
 

Mjällschampo från Mjällbusters

 
Det finns en lösning du kan ta till även om du gillar svarta kläder. Du kan nämligen prova denna mjällschampo som eliminerar din mjäll. Alla människor får problem med mjäll förr eller senare. Under barndom en hade jag problem med mjäll och visste inet ens att det fanns hjälp att få genom dessa enkla metoder. 
 
Vissa säger att man kan få mjäll av stress och jag vet inte riktigt vad som är sant när det gäller mjäll.
 
Vad beror mjäll på?

Det kan bero på att kroppen reagerar på en sorts jästsvamp som finns överallt på huden hos vuxna. Jag själv vet inte om jag är känslig för jästsvamp eller inte. Huden kan reagera med att producera fler hudflagor om du har svampen i stora mängder eller är extra känslig mot den. Det kan tex börja klia lite i hårbotten speciellt om mitt hår är nytvättad då kliar det extra mycket.

Den typ av mjäll som beror på torr hårbotten är vanligare på vintern när luften är torrare.

Lämna ett svar

Till startsidan