Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Drömmen om slottet

Ja, vad är en bal på slottet? Ingen som helst aning om jag ska vara ärlig. Här hemma är det långt ifrån en känsla av lyx och slott.

 
 

Jag vill så gärna renovera varenda vrå men det finns många hinder på vägen tyvärr. 

Är det inte andra personers viljor och smak så är det tiden och pengarna som går emot, och vi ska inte tala om orken.

Hela dagarna går åt att jaga den månatliga inkomsten och på kvällar och helger prioriterar jag nöjen och vila framför arbete och fix hemma. Jag får nog ta och planera samt tänka om lite. Skulle nog behöva en liten spark i baken för att få igång min dröm om renovering här hemma.

Att låna för att renovera

Jag såg en reklam angående fördelaktiga lån man kan söka, utan att behöva ha någon direkt orsak eller ändamål med lånet. Men då slog det mig, det har ju jag! Alltså ett ändamål, renoveringen. Göra koja till slott! Ja jag ska nog verkligen ta och använda mig av en av de bästa låneförmedlare för att få hjälp med pengar till min renovering. 

Jag vill byta ut all mörk ek och den svenska tråkiga furun mot vita eller gråa nyanser, men även en skvätt färg här och där. Jag vill att hemmet ska då liv och kännas stort och ljust. Nya köksluckor helst vita, tapetsering i ljusgrått, nya möbler, måla taken nästan kritvita och ett nytt ljust hållbart golv. Det är bara i köket, sen har vi ju två badrum, vardagsrum, hallen nere, hallen uppe, tre sovrum samt ett uterum som verkligen behöver samma upplyft.  

Renoveringsidéer

Skulle jag lägga alla sparade pengar på den här idéen med renovering skulle jag nog bli luspank omgående. Därför tänkte jag att det passar bättre att behålla min buffert och söka om ett lån som kan ge mig den hjälp jag behöver. Ett lån med den lägsta räntan och eftersom mitt mål med lånet är något jag kommer njuta av varje dag kommer återbetalningen inte kännas tråkig heller. Renoveringen ger mig styrka och ett ljust hem, vilket kommer ge mig mer energi och vilja öppna upp mitt hem mer för vänner och bekanta.

Visserligen behöver inte en renovering alltid kosta så mycket men just nu anser jag att ett lån är det bästa för mig. En hållbar renovering av hela hemmet och självklart prisvärd kommer gynna framtiden. Förhoppningsvis ökar jag värdet på huset och förlänger även livslängden på mitt hus då det får må bra från insidan. 

 

Inredningssidor

Nu kommer jag förmodligen surfa runt på diverse inrednings sidor hela dygnen fram tills dess, sån är jag. Men jag måste försöka bestämma mig för ett genomgående tema. Det får inte bli för hattigt och plottrigt då kommer jag få panik om något år igen, jag vill renovera hållbart, snyggt och stilfullt för lång tid in i framtiden. 

 

Handen på hjärtat, det var alltså cirka 20 år sen köket renoverades sist. Och hela rummet är mörkt, jätte trist och i furu! Hemskt jag vet men det är sant.

 

Lämna ett svar

Till startsidan