Allmän bröllopsguide

Vill du slippa vara en miljöbov?

Jag brukar alltid handla ägg på en gård och får då ta bilen dit varje söndag. Det är en plats för barn där de får träffa massor av olika djur.

Mitt bidrag till denna gård är att alltid spara äggkartongerna eller ge bort äggkartoner till dem som driver denna gård.
Jag har alltid min Iphone med mig för att ta bilder av djuren samtidigt som jag köper mina ekologiska ägg från frigående höns. Ibland händer det att jag får gå in i hönshuset och plocka mina egna ägg från olika höns med olika färger. Det finns både bruna hönor och vita hönor. De som är bruna brukar värpa stora bruna ägg. De som är vita värper så klart vita ägg. Jag har också köpt ankägg här och de var riktigt stora. De är 3 ggr så stora som vanliga hönsägg.
Vill du vara miljövän så kan du ladda din Iphone batteri hos Phonehero och på detta sätt bidra till klimatet. Tänk så tråkigt om man skulle vilja ta bilder av alla djur så är batteriet urladdad? Då får vilken människa som helst panik i en sådan situation.

När du använder din iPhone slits batteriets hälsa med tiden precis som vilken produkt som helst som används för länge. Efter ca 2 år kan batteriets hälsa börja bli så pass försvagad att du tydligt märker av en sämre batteritid. Detta innebär att det kanske tar längre tid att ladda något. Man vill ju att allt går så fort som möjligt.

Bokar du tid tar bytet av batteri endast 10-15 minuter med trejdepartstillverkat batteri eller 20-30 minuter med Apple Original-batteri. Vad kan du då göra under tiden? Du kan dricka en kopp kaffe på den närmaste caféet medans ditt batteri laddas säkert.